Economy Green Energy | ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ — ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ — ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Economy Green Energy | ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ — ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ — ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Will be closed in 7 h. 43 min.
Address
Metro:
Working hours
Mon
08:00—18:00
Tue
08:00—18:00
Wed
08:00—18:00
Thu
08:00—18:00
Fri
08:00—18:00
Sat
09:00—15:00
Sun
Closed
Official website
Are you the owner?
 • Get access
 • Get a widget
 • Report an error

Reviews about Economy Green Energy | ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

4.9
  /  54 ratings
Write a review Edit your review
All reviews 99
Sort:
 • 5.0
  4 august 2023, 12:36 pm
  Advantages
  Από πρόσφατη εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης θέρμανσης φυσικού αερίου οφείλω να πω ότι έμεινα 100% ευχαριστημένος. Η εταιρία διαθέτει άριστο προσωπικό (μηχανικούς, τεχνίτες, κλπ.) ικανοποιητικούς χρόνους εγκατάστασης/παράδοσης και οι ειδικοί μου έδωσαν λύσεις πρακτικές σε πολλά προβλήματα. Οι εργασίες εντός του διαμερίσματος πραγματοποιήθηκαν σε τρεις ημέρες χωρίς να προκληθούν ζημιές ή ακαταστασία. Το χρονοδιάγραμμα εργασιών τηρήθηκε σωστά και η σχέση τιμής/ποιότητας είναι πολύ τίμια.
 • 7 february 2023, 12:02 pm
  Η εταιρεία ECONOMY GREEN ENERGY αντικατέστησε πρόσφατα το σύστημα κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας μας από πετρελαίου σε φυσικού αερίου. Εντυπωσιαστήκαμε από την τεχνική αρτιότητα, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα με την οποία η ανωτέρω εταιρεία ολοκλήρωσε την εργασία αυτή και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας. Ήδη βέβαια από το στάδιο των διαπραγματεύσεων τα στελέχη της (και ιδίως οι κύριοι Μ. Βερνάρδος και Μ. Αναστασιάδης) είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, η οποία επ – show
 • 6 february 2023, 10:15 pm
  Στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης της οικίας μου αποφάσισα να εγκαταστήσω λέβητα φυσικού αερίου. Ανάμεσα σε άλλες εταιρείες του κλάδου απευθύνθηκα και στην Economy Green Energy. O μηχανικός κος Ιωάννης Σκούταρης με επισκέφθηκε για να δει την εγκατάσταση και να υποβάλει προσφορά. Ήταν πλήρως κατατοπιστικός, και εξαίρετος επαγγελματίας. Με βοήθησε να καταλήξω στην βέλτιστη επιλογή και τελικά μου υπέβαλε την ανταγωνιστικότερη προσφορά. Επέβλεψε την κατασκευή του άρτια καταρτισμένου συνεργείο – show
 • 5 february 2023, 10:50 am
  Είμαι ευχαριστημένος από την εγκατάσταση που έγινε και τη συνεργασία που είχαμε με το Μιχάλη Βερνάρδο το Μιχάλη Αναστασιάδη και τους συνεργάτες τους!!
 • 25 january 2023, 3:40 pm
  Η εμπειρία μου με την συγκεκριμένη εταιρεία μόνο με θετικά σχόλια μπορεί να συνοδεύεται.
  Άψογοι στη δουλειά και φυσικά και στην συμπεριφορά τους. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με τον καυστήρα της πολυκατοικίας (κυρίως λόγω παλαιότητας) και εκτός του ότι εντόπισαν και έλυσαν άμεσα τα προβλήματα/βλάβες, για μένα ακόμη πιο σημαντικό ήταν ότι ανταποκρίθηκαν πάντα και άμεσα, ακόμα και όταν η ώρα ήταν περασμένη. Ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων που χρειάστηκα κάποιες οδηγίες — συμβουλές σε σ
  – show
 • 15 january 2023, 11:40 pm
  Από την πρώτη τηλεφωνική επαφή έως και την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου στο διαμέρισμα μας, υπήρξαν άψογοι. Ο επιβλέπων μηχανικός κ. Γιάννης Σκουταρης ήταν πολύ βοηθητικος, πάντα πρόθυμος να μας ακούσει, συνεργασιμος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαστε τυχεροί που σας επιλέξαμε. Σας ευχαριστούμε για όλα.
 • 12 january 2023, 7:59 pm
  Μείναμε απολυτα ικανοποιημενοι απο την τοποθετηση του συστηματος θερμανσης. Ευχαριστούμε θερμά τοσο τον κ. Βλάχο Βασίλειο οσο και τα συνεργεία της εταιρείας ιδιαίτερα τον κ. Σίμο και τον κ. Γιώργο! Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη συνεργασία μαζί τους.
 • 23 december 2022, 2:34 pm
  Φίλτατοι, σπάνια μπαίνω στον κόπο να δώσω review, αλλα αν δεν το έκανα με την economy, θα ήταν άδικο. Με το χέρι στην καρδιά, σας την συστήνω ανεπιφύλακτα! Εγκαταστήσαμε ένα σύστημα θέρμανσης με αντλια θερμότητας που εξαρχής είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας: διζωνικό, σε μεζονετα 2ου/3ου, χωρις να προυπάρχει σωλήνα (central heating) στο σπίτι, και με ιδιαιτερότητες όπως, λόγου χάρην, διασωλήνωση άνωθεν περγολας σε roof-garden-to-be και προσωπικες απαιτήσεις για την μεγιστοποίηση τοσο του αισθητικού – show
 • 7 december 2022, 11:41 am
  Αγόρασα και εγκατέστησα αντλία Daikin απο τον συγκεκριμένο συνεργάτη. Πραγματικά δεν έχω λόγια για την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με την περίπτωση μου. Ήταν άψογοι σε όλα τους.
  Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Σκούταρης επιμελήθηκε ο ίδιος την εγκατάσταση από την αρχή μέχρι το τέλος και ήταν πάντα διαθέσιμος σε ό,τι χρειάστηκα αφού είχε εγκατασταθεί η αντλία.
  Όποιος ενδιαφέρεται για αντλία θερμότητας στο χώρο του, του συστήνω ανεπιφύλακτα να εμπιστευτεί την συγκεκρι
  – show
 • 17 october 2022, 11:37 am
  Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα συνεργεία και τον υπεύθυνο Γιάννη Σκουταρη τον τεχνικό καυστήρων Φώτη χασάπη και όλη την υπόλοιπη ομάδα.
 • 14 october 2022, 8:43 pm
  Επέλεξα τη συγκεκριμένη εταιρεία ύστερα από την πρώτη κιόλας συνάντηση που είχα με τον εκπρόσωπό της Βασίλη Βλάχο. Άριστα καταρτισμένος στο αντικείμενό του, πλήρως κατατοπιστικός, εξυπηρετικός, ευγενικός και φιλικός σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή. Επίσης άψογοι ήταν και οι τεχνικοί των συνεργείων που έκαναν την εγκατάσταση. Είμαι σίγουρη ότι η συνεργασία μας θα συνεχισθεί σε άριστο βαθμό και στο κομμάτι της συντήρησης. Μπράβο παιδιά!!!
 • 8 october 2022, 1:31 pm
  Μείναμε παρά πολυ ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση. Ο κύριος Φανής πολυ ευγενικός ευχαριστούμε πολυ!
 • 8 october 2022, 10:46 am
  Η εμπειρία μου από την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα σε ιδιόκτητο διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια επιβεβαιώνει τις θετικές κριτικές προηγούμενων πελατών. Άψογη εξυπηρέτηση και τοποθέτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα με πολύ καλές τιμές και λειτουργία μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα. Πολλές ευχές στον Σταύρο Μπαρλαμπά και τους συνεργάτες του Φάνη,Γιώργο και Γιώργο να συνεχίσουν με τον ίδιο επαγγελματισμό.
 • 1 october 2022, 9:37 am
  Επιμελέστατο service από τον Φάνη!
 • 25 september 2022, 12:36 pm
  Εξαιρετικοί επαγγελματίες από την πρώτη στιγμή! Μελέτη του χώρου με λεπτομέρεια,ψάχνοντας για την καλύτερη πιθανή λύση. Οι μάστορες καθαροί και άψογοι στη δουλειά τους προσέχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα της Economy Green Energy!
 • 16 september 2022, 6:41 pm
  Μόλις συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν έχω κάνει κριτική… Μιχάλη ζητώ συγγνώμη. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Ο Μιχάλης(Βερνάρδος)ήταν η αιτία που επέλεξα την εταιρεία για να συνεργαστούμε, δεν έχω λόγια. Οι τεχνικοί που εργάστηκαν στο σπίτι μας Αντρέας και Τζίμης ήταν τρομεροί επαγγελματίες, πεντακάθαροι και ευγενικοί. Η εγκατάσταση που μου έκαναν είναι μακράν η καλύτερη στην πολυκατοικία που μένω ακόμα και στις λεπτομέρειες.Ειλικρινά μην το σκέφτεστε καθόλου να συνεργαστείτε μαζί τους. Ευχαρι – show
 • 12 september 2022, 1:12 pm
  Σήμερα έκανα την ετήσια συντήρηση για το φυσικό αέριο.Ηρθε για πρώτη φορά ο Φάνης!! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!Είναι πολύ σωστός επαγγελματίας, γνώστης της δουλειάς του, προσεκτικός, ευγενικός και κάνει συντήρηση πραγματική..(καμμία σχέση με αυτήν που έκαναν οι προηγούμενοι..)
 • 6 september 2022, 9:36 am
  Αμεσση εξυπηρετηση,γνωστες του αντικειμενου και πολυ καλες τιμες!
 • 1 september 2022, 12:28 am
  Άμεση εξυπηρέτηση σε βλάβη ακόμα και αργά το βράδυ! Ευχαριστούμε πολύ!!!
 • 2 august 2022, 10:11 pm
  Υψηλό επίπεδο οργανωσης και επαγγελματισμου, ευγενικό και έμπειρο προσωπικο, ολοκληρωμένο after sales. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Average rating - 4.9 based on 99 reviews and 54 ratings