Σχολή Αστρολογίας Εναλλακτική Παιδεία

Σχολή Αστρολογίας Εναλλακτική Παιδεία

Will open in 4 h. 44 min.
Address
Metro:
Working hours
Mon
11:00—22:00
Tue
11:00—22:00
Wed
11:00—22:00
Thu
00:00—22:00
Fri
11:00—22:00
Sat
11:00—20:00
Sun
Closed
Official website
Are you the owner?
 • Get access
 • Get a widget
 • Report an error

Reviews about Σχολή Αστρολογίας Εναλλακτική Παιδεία

4.9
  /  54 ratings
Write a review Edit your review
All reviews 64
Sort:
 • 5.0
  21 february 2023, 6:10 pm
  Comment
  Η αστρολογία, δυστυχώς, μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο επιστημονικό πεδίο για την ελληνική πραγματικότητα.
  Η Σχολή Αστρολογίας Εναλλακτική Παιδεία δύναται να συμβάλλει καθοριστικά στην αλλαγή αυτού του σκηνικού, χάρη στην ποιότητα και στη σοβαρότητά της.
  Προσφέρει άριστη κατάρτιση με αξιοπρέπεια, ήθος και γενναιοδωρία.
  Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η καλή οργάνωση της Σχολής, καθώς και η αξιοποίηση στο έπακρο των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων.
  Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμβάλλουν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, διεύθυνση, εκπαιδευτές και γραμματειακή υποστήριξη!
 • 6 june 2022, 1:30 am
  Η καλύτερη σχολή Αστρολογίας στην Ελλάδα, με καταρτισμένο προσωπικό, αξιόλογους καθηγητές και αστρολόγους. Δίνουν τις γνώσεις τους απλόχερα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως με πολλές σημειώσεις και βίντεο, για επαναλήψεις, ώστε να μην χάνει ποτέ κάνεις τη διδακτέα ύλη.
 • 17 may 2022, 6:08 pm
  Εξαιρετικό περιβάλλον, άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, πλούσιο εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό υλικό. Από τις καλύτερες οργανωμένες σχολές στην Ελλάδα!!!!!
 • 3 may 2022, 1:49 pm
  Μαθαίνω και καταλαβαίνω και ειναι καταπληκτικό, ειναι αποκαλυπτικό, συνταρακτικό αλλα αληθινό. Επι τέλους γνωριζω, βλέπω οτι συμβαίνει και γιατι συμβαίνει με μια διαφορετική ματιά και με αυτή την γνώση την αποδεδειγμένη γνώση μπορω να πορεύομαι και να βοηθώ εμενα και τους αλλους. Ανεκτίμητη αξία!!!!
 • 3 may 2022, 3:33 am
  Οργανωμένοι εύστοχοι και με αληθινή αγάπη και σεβασμό για το αντικείμενο που τη μοιράζουν απλόχερα ως γνώση και έμπνευση
 • 2 may 2022, 9:30 pm
  Προσωπικά ήμουν από τα άτομα που όχι μόνο δεν με ενδιέφερε αλλα θα μπορουσα να πω ότι ήμουν αρνητική προς την Αστρολογία.
  Τυχαία παρακολούθησα ένα βίντεο της κας. Κόντη πριν 3—4 χρόνια στο όποιο αναφερόταν σε θέματα κοσμικής Αστρολογίας με βάση την παγκόσμια οικονομία και εξεπλάγην για την σαφήνεια και την ακρίβεια επί του θέματος την συγκεκριμένη στιγμή. Λόγω του επαγγέλματος μου (& Σπουδών) γνώριζα ότι σε όλα αυτά στα όποια αναφερόταν ήταν ακριβώς έτσι. Από εκεί και πέρα μου κέντρισε το ε
  – show
  • 3 may 2022, 12:32 am
   Ελπίζουμε όλοι όταν ασχοληθούν να αλλάξουν γνώμη μια και μόνο όσοι δεν γνωρίζουν έχουν αρνητική άποψη
 • 2 may 2022, 8:43 pm
  The only honest educational institution that teaches in depth astrology and astronomy in Greece. Great group of teachers.
 • 28 august 2021, 1:19 pm
  Ως μόνο αξιόλογο και κρατικά αναγνωρισμένο Κέντρο δια βίου Μάθησης,η Αστροπαιδεία προσφέρει ένα πλουσιότατο,κατατοπιστικό,εκτενές και πολυεπίπεδο φάσμα αστρολογικής γνώσης,που προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να συναντήσω αλλού. Η διεύθυνση κι επιμέλεια της Βάσιας Κόντη,η ομάδα των δασκάλων,το κύρος που δίνει με τα θετικά του σχόλια για τη σχολή ο “πατέρας της αστρολογίας” στην Ελλάδα Κώστας Λεφάκης που υπήρξε καθηγητής της και συχνά παραδίδει σεμινάρια σε αυτή,αλλά κι η αναγνώριση της σχολής – show
 • 8 may 2021, 11:10 pm
  Εξαιρετικά καταρτισμενοι καθηγητές και εκπαιδευτικό πρόγραμμα! Χίλια μπράβο!
 • 7 may 2021, 9:52 pm
  ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ. ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΓΕΝΕΘΛΕΙΟΥ ΧΑΡΤΗ. ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!! ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.
 • 7 may 2021, 5:20 pm
  Οργάνωση. Μέθοδος. Μεταδοτικότητα. Εξαιρετική επιλογή για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον απύθμενο κόσμο της αστρολογίας.
 • 6 may 2021, 12:56 pm
  Μου άλλαξε τη ζωή.!Καταλαβα οτι η αστρολογία δεν είναι ζωδιακια, ούτε η παράγραφος που διαβάζουμε στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών..Είναι βαθιά γνώση για την πορεία και την εξέλιξη του ανθρώπου στο χρόνο, είναι αυτογνωσία, είναι η τεράστια ευκαιρία να βιώσουμε ένα καλύτερο αύριο! Ευχαριστώ τους δασκάλους μου!
 • 6 may 2021, 11:38 am
  Μετά από έρευνα που έκανα για να βρω μια σωστή σχολή αστρολογίας κατέληξα στη συγκεκριμένη. Μετά από 6 μήνες παρακολούθησης κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη σχολή μου έχει ανοίξει ορίζοντες στο να αντιληφθώ βαθύτερα τον εαυτό μου και τους άλλους. Νομίζω ότι είναι από τις πιο πετυχημένες αποφάσεις που έχω πάρει για να βελτιώσω τον εαυτό μου. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
 • 6 may 2021, 1:45 am
  Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, επαγγελματισμός, σοβαρότητα, και πάνω από όλα σεβασμός στην τέχνη της Αστρολογίας. Η άριστη γνώση της Σύγχρονης Επιστημονικής Αστρολογίας είναι το μεγάλο ατού της Σχολής. Το πιο σημαντικό όμως όλων, είναι ότι οι προβλέψεις των καθηγητών αλλά και των σπουδαστών της σχολής,είναι μακράν οι πιο έγκυρες στην Ελλάδα, τόσο για προσωπικά όσο και για κοσμικά γεγονότα.
 • 6 may 2021, 12:02 am
  Άψογη συνεργασία οργάνωση και επαγγελματισμός, εξαιρετικοι καθηγητές -καθηγήτριες καταρτισμένοι με αγάπη για την αστρολογία και άπειρη διάθεση — υπομονή να μεταφέρουν τις γνώσεις τους! Όποιος ενδιαφέρεται για το αντικείμενο είναι η καλύτερη επιλογή!!
 • 5 may 2021, 10:52 pm
  Ουσιαστική και επιστημονική διδασκαλία, άρτια καταρτισμένοι καθηγητές με μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα. Η Σχολή δίνει έμφαση στην πρακτική εφαρμογή της αστρολογικής θεωρίας μέσα από πραγματικά παραδείγματα. Επιπλέον, παρέχεται βιβλιογραφικό υλικό αλλά και σεμινάρια από διεθνούς φήμης αστρολόγους του εξωτερικού.
 • 5 may 2021, 5:26 pm
  Είστε η καλύτερη σχολή αστρολογίας! Με πεθερά αστρολόγο εδώ και 15 χρόνια που την γνωρίζω που ζούσαμε στο ίδιο οικογενειακό περιβάλλον, εσείς είστε εκείνοι οι άνθρωποι που μου κέντρισατε το ενδιαφέρον, από το καλόκαιρι του 2019, και μέσω των εκπομπών σας στο Internet μου ανοίξατε το πνευματικό μου πεδίο. Ευχαριστώ πολύ για όλη την σοφία και την γνώση που μας προσφέρετε απλόχερα! Είναι η αγάπη σας για την ανθρωπότητα, και ευλογία να σας γνωρίσει όλη η Ελλάδα! Επειδή είστε πρώτα απ'ολα Άνθρωποι Α – show
 • 5 may 2021, 5:20 pm
  Η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να μάθει την επιστήμη της Αστρολογίας! Καθηγητές με γνώσεις και πολυετή εμπειρία, με όρεξη να μοιραστούν και να διδάξουν το υλικό τους! Προσεγμένος χώρος, εξαιρετικοί καθηγητές έτοιμοι να λύσουν όλες τις απορίες και να βοηθήσουν τους σπουδαστές να εξασκήσουν το αντικείμενο και πιο επαγγελματικά!
 • 5 may 2021, 5:15 pm
  Σε όλες τις εποχές υπήρχαν ιεροεξεταστές. Που ήθελαν να πατάξουν ότι δεν κατανοούν. Βλέπουμε να θέλουν να στερήσουν την γνώση και από αυτούς που την αναζητούν. Ίσως θέλουν να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα να μαθαίνουμε και να διδάσκουμε ότι είναι μακρινό για το πνευματικό τους δάπεδο. Αλλά και με την Ιερά εξέταση η γνώση και η αλήθεια έβρισκαν τρόπο να υπάρξουν.
 • 5 may 2021, 4:26 pm
  Δεν θα πω ότι είμαι Παρθένος (στο ζώδιο) και ότι σπάνια δέχομαι βοήθεια απ' τους άλλους, ούτε τώρα θα παραδεχτώ ότι χαίρομαι να βοηθάω τους άλλους και υπέρ — λατρεύω τα ζωάκια Θα ήθελα όμως να πω πόσο μας έχει βοηθήσει εμάς που σπουδάζουμε στη Σχολή της κα. Κόντη στο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι πνευματικά και παράλληλα μας έχει ανοίξει μία τεράστια πόρτα γνώσεων για την επιστήμη της Αστρολογίας που ποτέ δεν τελειώνουν. Πάντα όσο ζει ο καθένας μαθαίνει και αυτό μας το διδάσκουν οι καθηγ – show
Average rating - 4.9 based on 64 reviews and 54 ratings